Inschrijven

Eindhoven Leert

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Hoe meld ik me aan voor een workshop?

Als je bent ingelogd ga je naar Eindhoven Leert, klik op de workshop waaraan je deel wilt nemen en schrijf je in. Lees meer.

Wat is Eindhoven Leert?

Eindhoven Leert is het platform voor deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers, mantelzorgers en anderszins actieve burgers in Eindhoven. Naast het aanbod van workshops, informatiebijeenkomsten en lezingen vind je hier informatie over diverse online cursussen.

Waar vind ik het aanbod van Eindhoven Leert?

Je vindt het aanbod op de website Eindhoven Leert. Hier staat een overzicht van de workshops die op diverse locaties worden gegeven. Je kunt je hier ook meteen aanmelden voor een workshop. Hiervoor moet je je eenmalig inschrijven op de website.

Hoe kunnen vrijwilligers deelnemen aan workshops van Eindhoven Leert?

Een vrijwilliger die zijn/haar werk uitvoert in Eindhoven en zo zijn/haar bijdrage levert aan de stad Eindhoven, kan zich inschrijven bij Eindhoven Doet als actieve vrijwilliger. Met de inlogcode kun je dan eenvoudig inschrijven voor een workshop via de website.

Ik zoek een workshop, maar deze wordt niet aangeboden.

Laat het ons weten! Door je wens kenbaar te maken, kunnen wij kijken of we u kunnen helpen met informatie, advies en ondersteuning. Wanneer er veel vraag is naar een bepaalde workshop, kunnen we eventueel de workshop aanbieden of ontwikkelen. Neem contact met ons op per mail info@eindhovendoet.nl of telefoon 040-2193399.

Kan ik als betaalde medewerker deelnemen aan een workshop?

De workshops van Eindhoven Leert zijn over het algemeen bedoeld voor actieve burgers, vrijwilligers en mantelzorgers die zijn ingeschreven bij Eindhoven Leert.
Daarnaast verzorgen we ook workshops rondom het brede thema "vrijwilligerswerk". Deze workshops zijn vooral gericht op de medewerkers van organisaties, werkend met vrijwilligers. Dit aanbod vermeld op Eindhoven Leert en u kunt hier gebruik van maken door een e-mail te sturen naar leert@eindhovendoet.nl

Ik heb een vraag over een bepaalde workshop, waar kan ik die stellen?

U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen via leert@eindhovendoet.nl of via telefoon 040-2193399