Inschrijven

Over Eindhoven Doet

Wat is Eindhoven Doet?

Eindhoven Doet is een beweging voor iedereen die zich vrijwillig inzet voor de stad en voor elkaar. Het is leuk, zinvol én leerzaam iets voor anderen te doen. Eindhoven Doet inspireert je mee te doen en brengt je in contact met organisaties en initiatieven. Samen werken we aan een stad waar je fijn kunt leven en waar iedereen mee kan doen. Het werkt met jouw inzet!

Wat doet Eindhoven Doet?
Eindhoven Doet brengt zoveel mogelijk mensen in beweging om zich in te zetten voor de stad en voor elkaar en zorgt er samen met partners voor dat iedereen een plek vindt waar passie en talenten maximaal tot bloei komen. Dit doet Eindhoven Doet door:

  • organiseren van inspirerende events om nieuwe talenten te vinden;
  • aanbieden van talentenscan en vacaturebank op eindhovendoet.nl waarmee iedereen direct zelf aan de slag kan;
  • aanbieden van diverse vormen van deskundigheidsbevordering via Eindhoven Leert om organisaties te versterken en te professionaliseren;  
  • Informeren en adviseren van vrijwilligersorganisaties en bewonersinitiatieven bij het vinden en binden van vrijwilligers.Deze website is ontwikkeld in samenwerking met PEP Den Haag (Participatie Emancipatie Professionals) en Connect Holland (specialist in bemiddelingssoftware t.b.v. de Uitzendbranche).  Heb je vragen hierover, neem dan contact op met service@eindhovendoet.nl.